Be Invisible


Hai. Welcome to my pink + blue blog. Feel delightful to read something about me. Or you want to see my stuff? Read the story back here :)

CBOX CODE HERE. MAX WIDTH=260px;

PUT YOUR GOOGLE FRIEND CONNECT CODES


100% Copyright by UR NAME HERE
Powered by Blogger.
tahun 2012 menjadi cabaran hidup aku.

Assalammualaikum. K sini tikaa tox mari. Hehee. Rindu tika ke? Sorry dah lamee tak update ni. Seriuosly tika malas :'( Hehwww aaaaaa nak taw tentangg topik kat atas tk? huhhh meh sini :')


K ada sedih ada happy :') hewwww this my lifee >



K time bulan satu tu, Aku adaaa membee k -_-' dah lama kawan. and the end kiteorang bermusuh-musuhan because of what ? just because salah faham and just a small matter cant be a big problem sampai masuk masuk dalam facebook bagai. Damnn -___-' Errr. K my false or hers ? Allah yang maha adil dan mengetahui segala :') Ya Allah , sekarang aku kenal dunia dan akan menjelajah lebih dalam :') Bolehkah aku lakukan ?Yeahh, i'ill. Sejak kakak aku tegur aku nasihat aku blabla aku tahu menilai orang, and then i will be more carefull when i choose a bff. Lepastu si 'dia' ni duk story hal aku bebukan dekat orang lain. Deyy minachi aku dah berubah aku dah tak macam tika yang kau kenal dulu. Harap kau faham KELINGG -..-' Errrr setakat hartaa pinjaman duniaa aku tak kisah laa. Setakat gempak keranaa pakwee alahaaiiiiiiiii just mencari publisiti jee baik takpayaaaaaaa dok. Damn then tak puas aty sndiri, sendiri bukak aib aku, lepastu nak memarah. bapak ahh sengal siott. Hahahaaaa i feel sad to hers. Suckk. Fikir selogiknyaa k kawan eh salah musuh -..-' Jangan sampai orang lain yang malukan kauuu k. Sekian. I hate you forever and ever suckkerrr.


And to this boy aku rindu hubby aku, tp sayangg ahh sikitt takdaa tegur aku :'( k fine aku rasaa something weird. he said i just taww tuduh diaa jeee. why and whyy? Salah ke awak berterus terang. Sayaa taww awak jauh, memacam boleh berlaku :'( Awakk sayaa sedih. Sayaa kalau boleh taknak nangis sebab saya takutt sebab sayaa awak akan kenaa pukul dengan tulang rusuk saya 100 kali dekat akhirat nanti. Tapi awak tolong sangat jangan lah buat sayaa sedih, menangis, ragu-ragu dan bagai laa. kitaa dah 7bulan bersama awaak :'( Sayaa mintak maaf sebab memarah awak. Adaa sebab kenapa saya marah awak, supayaa jadi peringatan kat awak. Tp kalau betul awak ada yang lain saya tak kisah awak janji awak jujur. Ya Allah kuatkan lah iman dah hati aku :'( Aku bebetul sedih sangat kali ni cuma aku tak menitiskan airmata je kat bumi ni. Hmmm kenapaa ya allah kau beri ujian dan dugaan kepada ku setimpal ini. sebab kau sayangkan aku? terimakasih ya allah akan aku teruskan hidupku walau bagaimana cara pun. InsyaAllah. 13 befday aku entah dia ingat ke tak. Aku taww ramai yang taktaww befday aku and tak ingat. Its okay dear :') I know who i am. For the end aku rindukan dia :') Hmmm
 

" Ya Allah, Kau yang maha mengetahui lagi maha melihat. Kau lancarkan laa pembelajaranku di sekolah ketika belajar aku ingin menduduki peperiksaan pmr dan ingin yang cemerlang dalam keputusan. Aminnnnnn"